Кінець буде швидким: у Росії розповіли, що буде, якщо Москва нападе на Україну

 Обозреватель

Режиму президента Росії Володимира Путіна прийде кінець у разі нападу на Україну чи країни Балтії.

Про це в блозі на "Апострофі" написав російський блогер і фінансист Слава Рабінович.

"Практично на 100% впевнений, що Кремль шантажує і залякує ті країни, проти яких спрямовані загрози, але не збирається нападати у форматі навчань, плавно переходять у війну, чи то "Захід-2017" або якісь інші", - зазначив Слава Рабінович.

За його словами, режим Путіна існує для нескінченного самозбагачення.

"Цей режим так чи інакше приречений, але вони так не думають, вважаючи, що їм, їхнім дітям, онукам і так далі буде досить "окупованої" ними величезної території (РФ. - Ред.), яку можна грабувати. Сценарій, який передбачає напад на сусідні країни у форматі продовження навчань "Захід-2017", абсолютно точно буде дуже швидким кінцем цього режиму", - підкреслив блогер.

На його думку, оточенню Путіна про це відомо.

Крім того, російський фінансист вважає, що Путін багато в чому сприяв утворенню народу України, що називається, української нації".

"Ці історичні сили жодним чином не можуть бути скасовані. Я хотів би сподіватися, що за три роки Україна змогла створити боєздатну армію, правильно розпорядитися допомогою НАТО та західних країн, яка була надана в тому числі у військовій сфері, і що Україна зможе дати гідну відсіч будь-яким "зеленим чоловічкам", що з'явилися на її території", - резюмував блогер.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення