Кремль готує бойовиків до "виборів" на Донбасі

 Znaj.ua

Бойовики "ДНР" й надалі готуються до проведення "місцевих виборів". Вони не знають точної дати для них й чекають вказівки з Кремля.

Про це повідомив народний депутат та керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук в Facebook. Ватажки "ДНР" отримали вказівку від російських кураторів бути в постійній готовності до негайного проведення "виборів". Наказ має прийти прямо з Москви.

Бойовики отримали розпорядження готуватись до двох варіантів розвитку подій. Оскільки так зване волевиявлення можуть провести як "за законами ДНР", так і за українським законодавством. В зв'язку з цим в окупованих регіонах готують подвійні списки виборчих комісій і кандидатів.

Тимчук розповів, що вже створено списки кандидатів з представників команди Олександра Захарченка. До нього увійшли активні прихильники "ДНР" - "політики" і "активісти". Також включили у списки "ветеранів ополчення", які воювали проти української армії на Донбасі.

"Наразі йде формування "дубльованих" списків для виборів за українським законодавством — з осіб, які користуються довірою керівництва "ДНР", але від 2014 року займали умовно нейтральну позицію, не порушили Закони України, і мають авторитет серед місцевого населення", — підсумував нардеп.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення