Куля наскрізь пробила голову: лікарі розповіли про нові втрати ЗСУ на Донбасі

 СЕГОДНЯ

Незважаючи на "перемир'я", на сході країни продовжує литися кров українських військових. Тільки минулої ночі до Дніпровської обласної лікарні імені Мечникова надійшли відразу троє бійців. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє головлікар Сергій Риженко.

"Вночі знову надійшло до Мечникова троє бійців 19, 23, 27 років. У Олега тяжка відкрита травма мозку з крововиливом, перелом склепіння та основи черепа. Іллі осколки пошкодили шию, гортань, обличчя, праве око. Відірвало ліву кисть. Олександр отримав наскрізне кульове поранення голови. Ступінь ураження головного мозку критичний. Після декомпресійної трепанації він перебуває в комі, на апаратному диханні. Стан вдалося стабілізувати", – розповів Риженко.

Нагадаємо, представник президента у Верховній Раді України Ірина Луценко повідомила, що на свободу з катівень бойовиків вийшли 74 в'язні. Так, з полону бойовиків так званої "ДНР" вдалося визволити 58 осіб, ще 16 – з лап т.зв. "ЛНР". У свою чергу бойовикам українська сторона передала 238 осіб: 165 самопроголошеній "ДНР" і 73 – т.зв. "ЛНР".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення