Масова ДТП у Вінницькій області: загинули четверо людей (відео)

 СЕГОДНЯ

У Вінницькій області лоб в лоб зіткнулися ВАЗ і "Мерседес Віто", в результаті чого загинули четверо людей. Водій мікроавтобуса з тяжкими травмами госпіталізований до лікарні.

Про це повідомляє Управління безпеки дорожнього руху Нацполіціі України.

"ДТП сталася 10 липня, в Літинському районі, близько 2.40, на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка. За інформацією слідчого управління, водій автомобіля "ВАЗ 21110" не впорався з керуванням і, виїхавши на зустрічну смугу, зіткнувся з автомобілем "Мерседес Віто"", – інформують в поліції.

В результаті аварії 23-річний водій ВАЗу, двоє його пасажирів у віці 31 року і 23 років загинули на місці події. У мінівені знаходилися чоловік і жінка з Хмільника. Пасажирка автомобіля, 55-річна дружина водія отримала травми несумісні з життям, 60-річний водій у важкому стані госпіталізований до лікарні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які спричинили загибель кількох осіб).

Винуватцю ДТП загрожує до десяти років в'язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення