Масштабна ДТП на вул. Гетьмана в Києві: поліція розшукує свідків

 Обозреватель

Столичні слідчі розшукують свідків ДТП на вулиці Гетьмана, в результаті якого загинула жінка, ще семеро людей отримали травми.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Аварія сталася близько 20:00 в суботу, 11 лютого, неподалік Індустріального моста.

У ДТП потрапили три автомобілі Fiat Doblo, Mercedes Sprinter і Audi A6. У результаті зіткнення 42-річна пасажирка Fiat загинула на місці події. Семеро постраждалих (з яких двоє - діти) були госпіталізовані в лікарню.

Нині двоє малолітніх дітей, 2013 і 2009 року народження, перебувають у реанімації медичного закладу. Крім того, в лікарні залишаються 19-річна і 35-річна пасажирки і двоє водіїв (1973 і 1988 року народження).

Слідчо-оперативна група досліджувала місце події. Для встановлення механізму ДТП слідчі призначили транспортно-трасологічну, автотехнічну та хімічну експертизи, а також судово-медичну експертизу тіла загиблої.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 ч. 2 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці розшукують очевидців цієї ДТП, які можуть надати інформацію про аварію. Громадян просять звернутися до слідчого управління київської поліції за адресою: вул. Володимирська, 15, або за номерами телефонів: 271-96-85, 271-66-79.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення