Масштабна ДТП у Запоріжжі: з'явилося відео з можливим винуватцем перед аварією

 СЕГОДНЯ

У мережі з'явилося відео, на якому видно, як водій Lexus поводиться на дорозі за хвилину до масштабної ДТП в центрі Запоріжжя, де були розбиті сім автомобілів і три людини отримали серйозні поранення. Про це повідомляє 061.

За повідомленням поліції, експертиза встановила, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння, а після зіткнення він позував у камери перехожих і посміхався.

Тим часом, запорізькі журналісти стверджують, що водієм Lexus виявився Євген Пастухов, відомий в кримінальних колах під прізвиськом "Шрам". Суд обрав для нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Нагадаємо, що аварія сталася 10-го травня, в результаті ДТП люди, які були в найпошкодженішій машині – Hyundai – були госпіталізовані.

У водія цього автомобіля діагностували переломи хребта і передпліччя, його 42-річна пасажирка отримала струс мозку, а у 17-річної дівчини – рубані рани обличчя.

Як з'ясувалося, в салоні Lexus, крім 33-річного водія, перебували пасажири 38 і 36 років. У всіх виявлені ознаки алкогольного і наркотичного сп'яніння. На місці події зібрався великий натовп перехожих і автомобільний затор.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення