На Черкащині батько-нелюд побив немовля

На Черкащині тримісячне немовля опинилось в реанімації, бо малесеньку доньку до напівсмерті побив власний батько, і це сталося вже не вперше. Мати дівчинки виправдовується, що нічого не говорила, бо чоловік її залякав. Про це повідомляє ТСН

18-річна мама демонструє фотографію маленької донечки, котру напередодні доправили на ґвинтокрилі з районної лікарні до Черкас. Зараз Оля в реанімації. "Я пішла в магазин, а він, так як він мені розказав: дитина почала кричати – він її вдарив пару раз по обличчі. Потім її труснув – і дитина виключилась", - розповіла Руслана Ступакова. Жінка зізнається, що це вже не вперше, коли чоловік застосовує силу до дитини, до того бив і її, але розказати про це боялася. "Раніше він був спокойний. Останнім часом став агресивний. Бувало, він міг її там вдарити. Крикнути. Злякати її. Грозився, що він мене вб’є, якщо я щось зроблю чи комусь щось скажу", - розповіла вона.

Руслана викликала швидку, а вже медики повідомили в поліцію. "Дитина в тяжкому стані. Діагноз: закрита-черепно мозкова травма, множинні переломи кісток черепа та забій головного мозку. Плюс стара травма – це перелом стегнової кістки. Прогнози – важко сказати. Ніхто не береться поки що", - пояснив завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Черкаської обласної дитячої лікарні Віктор Жила.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення