На Черкащині дитина, що постраждала від батька-педофіла, намагалася звести рахунки з життям

Під Черкасами (в місті Сміла) дівчина намагалася звести рахунки з життям після того, як батько змушував її зніматися голою на камеру.

Про це повідомив журналіст Сергій Радченко.

"Дівчинка спробувала покінчити з життям. Деякі засоби масової інформації з самого початку поширили недостатньо достовірну інформацію, що школярку ґвалтували. Насправді підозрюваний не ґвалтував свою доньку, а займався інтимом з дружиною на очах у неї. Свою ж дочку він змушував роздягатися і чіпав за інтимні місця. Знімав це все на відео. Після того, як інформація поширилася в ЗМІ, до неї почали дзвонити знайомі. Для дитини це виявилося додатковим стресом. Тому вона вирішила вдатися до крайності", - написа він в блозі видання Вечірні Черкаси.

Як повідомили в прес-службі поліції Черкаської області, підліток сама розповіла про поведінку батька.

"Під час досудового розслідування працівники кіберполіції встановили: дівчинка проживає в Черкаській області разом з батьками. Починаючи з 2017 року, 38-річний батько дівчинки, застосовуючи фізичну силу, змушував її роздягатися і демонструвати статеві органи. При цьому чоловік фотографував їх і розміщував в соціальних мережах. Крім того, до такої діяльності він також схиляв і свою дружину (мати дівчинки)", - уточнили в відомстві.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення