На Дніпропетровщині злодії продавали дівчат

Протягом 2016-2017 років чоловік та жінка вербували жительок Дніпропетровської та Запорізької областей та в подальшому переправляли їх до Ізраїлю для роботи повіями. Про це повідомляє Нацполіція України на своїй сторінці Фейсбук

Зловмисникам може загрожувати до 12 років позбавлення волі.

"Протягом 2016-2017 років чоловік та жінка вербували жительок Дніпропетровської та Запорізької областей та в подальшому переправляли їх до Ізраїлю для роботи повіями.

Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного Управління Національної поліції в Дніпропетровській області, викрили та припинили діяльність торговців "живим товаром".

Вони встановили, що чоловік із жінкою приїжджали до Дніпра із Запоріжжя, де зустрічалися з дівчатами та пропонували їм роботу в Ізраїлі. Жертви не мали постійного місця роботи, а зловмисники обіцяли високі заробітки, тож дівчата погоджувалися.

Доведено, що таким чином було завербовано та переправлено до м. Хайфа Ізраїль трьох дівчат. Там вона працювали повіями. Зараз всі потерпілі повернулися додому.

Поки триває досудове слідство за підозрювану жінку внесена застава у розмірі 500 тис. гривень. Вона перебуває за місцем мешкання. Чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою",-йдеться у повідомленні

У діях торговців "живим товаром" вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення