На Донбасі бойовики не віддають тіла загиблих українських військових

Представники ОРЛО постійно змінюють час передачі тіл загиблих військовослужбовців Збройних Сил України. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook прес-центр Штабу АТО.

«Третю добу представники ОРЛО дають обіцянки та постійно змінюють час передачі тіл загиблих військовослужбовців Збройних Сил України», - йдеться у повідомленні.

При цьому в Штабі АТО зазначили, що в рамках гуманітарного проекту ЗСУ «ЕВАКУАЦІЯ 200», одразу ж після підтвердження факту загибелі наших захисників, розпочалася процедура щодо повернення тіл героїв на підконтрольну Україні територію.

«Уже з 2 травня, українська сторона готова у будь-який час прийняти тіла загиблих захисників для подальшої їх передачі родичам. Проте вже третю добу представники ОРЛО дають обіцянки та постійно змінюють час передачі тіл загиблих військовослужбовців Збройних Сил України», - підкреслили в Штабі АТО.

При цьому у відомстві нагадали, що у випадках загибелі ворога, українська сторона, дотримуючись морально-етичних норм, завжди віддає тіла загиблих без будь-яких зволікань та маніпуляцій на свою користь.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення