На Донбасі почалася кривава бійня: ВСУ понесли масштабні втрати

 Обозреватель

10 січня в зоні АТО на Донбасі різко загострилася ситуація. В результаті обстрілу терористів загинули троє українських військових, ще троє отримали поранення, один - бойову травму.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Відзначається, що на луганському напрямку терористами були обстріляні з мінометів різних калібрів укріплення Збройних Сил України поблизу Троїцького. Особливу вогневу активність противник також виявляв в районі Светлодарскойдугі. Зокрема, на підступах до Луганського агресор неодноразово, як вдень так і ввечері, вів вогонь з 120-ти і 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів.

Крім того, навколо Новолуганського півтори години ворог обстрілював наші позиції з гранатометів, кулеметів і мінометів різних калібрів.

З огляду на те, що в останньому випадку обстріли загарбників мали прицільний характер і несли безпосередню загрозу життю і здоров'ю українських воїнів, наші захисники були змушені придушити вогневу активність окупантів із озброєння, незабороненого Мінськими домовленостями.

На донецькому напрямку противник порушував домовленості про припинення вогню з автоматичних станкових гранатометів біля Верхньоторецького і поблизу шахти Бутівка.

Всього за минулу добу зафіксовано 7 обстрілів сил АТО з боку бойовиків. В одному випадку українські військові дали агресору адекватну відповідь.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення