На Донеччині знакли 37 дітей

Поліцією Донеччини проводяться розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження 37 дітей. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області у Головне Управління Національної поліції в Донецькій області Вячеслав Аброськін

"Сьогодні в світі відзначають День зниклих безвісти дітей. Історія цього дня почалась ще в 1979 році, коли в США після школи не повернувся додому шестирічний хлопчик.

На жаль, і на Донеччині трапляються випадки зникнення дітей. І через непорозуміння з близькими, й конфлікти з однолітками, звісно, ще й випадки скоєння злочинів проти дітей. Час після зникнення дитини - найстрашніший для їх близьких. В зоні АТО ми приділяємо найбільшу увагу розшуку дітей, адже коли дитина опиняється на вулиці сам на сам, є великий ризик, що вона стане жертвою злочину.

Станом на 24.05.2017 поліцією Донеччини проводяться розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження 37 безвісно зниклих неповнолітніх громадян (яким на момент зникнення не виповнилося 18 років), з них 8 - ті, які на теперішній час лишаються неповнолітніми",-йдеться у повідомленні

За інформацією начальника ГУ Нацполіції на Донеччині, за період проведення АТО на території Донецької області з 2014 року по теперішній час зареєстровано 1331 повідомлень щодо безвісно зниклих дітей. Так у 2014 році зареєстровано- 476 повідомлень; у 2015- 288; 2016- 400; 2017- 167.

Бережіть дітей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення