На Харківщині чоловік порізав власного батька

Зловмисником, що напав на чоловіка, виявився 51-річний житель села Земляний Яр Вовчанського району - син постраждалого. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції

"До місцевого відділу поліції надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що бригадою швидкою допомогою до центральної районної лікарні міста Вовчанська доставлений чоловік з різаним ножовим пораненням грудної клітини.

Як розповів начальник Вовчанського ВП ГУНП в Харківській області підполковник Ігор Зіненко, правоохоронцями у скоєнні злочину був викритий та затриманий безробітний 51-річний син потерпілого.

З’ясовано, що підозрюваний протягом дня вживав спиртне. Між батьком та сином виникла сварка. У розпалі конфлікту зловмисник схопив з кухонного стола ніж та вдарив батька в грудну клітину. Потім зловмисник вибіг на вулицю та розповів про подію сусідці, яка викликала швидку допомогу",-йдеться у повідомленні

Слідчим Вовчанського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає 8 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення