На Харківщині підірвали банкомат (відео)

У місті Первомайське Харківської області невідомі особи підрвали банкомат і викрали певну суму коштів. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в області.

Повідомлення про те, що на вулиці Світанковій у місті Первомайському стався вибух банкомату, надійшло до районної поліції 29 листопада о 02:59.

На місце виїжджала група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, керівництво Первомайського відділу поліції, співробітники місцевої прокуратури, експерти, працівники кінологічного Центру та вибухотехнічного управління ГУНП в Харківській області, пересувна криміналістична лабораторія.

Під час огляду фахівці встановили, що невідомі підірвали банкомат і скоїли крадіжку чотирьох касет з грошима.

Інформація зареєстрована у Єдиному обліку заяв і повідомлень Первомайського відділу поліції. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 5 ст.185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

На даний час поліцейськими вживаються заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння злочину. Слідчі дії тривають.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення