На Херсонщині на голови чиновникам хлинула гаряча вода (відео)

 СЕГОДНЯ

У Херсоні – НП в облуправлінні екології: під час ранкової наради обвалилася стеля, і на голови чиновників хлинула вода. Потік вдалося перекрити лише через годину, за цей час залило майже всі кабінети.

У лічені хвилини весь поверх виявився затоплений. Як з'ясувалося пізніше, обмежувача в трубі, який повинен був стримати потік води, на місці просто не виявилося. Те, що пропала засувка – екочиновники виявили ще місяць тому, після ремонту покрівлі.

Чиновники запевняють, що про зникнення важливу деталь системи опалення відразу ж повідомили в ЖЕК, а ті – тепловикам. Але в "Херсонтеплоенерго" кажуть, що нічого про це не знали.

Хто винен – тепловики або комунальники, – ще предстоїть з'ясувати. Чиновники сподіваються, що це станеться незабаром, і винуватець відшкодує їм все збитки. Поки ж управління закрито, а екологи розбираються, де і як їм працювати після НП.

Нагадаємо, яма на дорозі під Херсоном викликала 14 ДТП за ніч. Ця ділянка дороги обслуговує районний автодор. Там зізнаються: бачили маленьку вибоїну, але як утворилася величезна – не знають. Відповідальність за аварію районні шляховики з себе знімають, кажуть – служба автодоріг розпорядження відремонтувати не давала, тому судитися водіям рекомендують саме з нею.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині в маленькому місті загинула вже друга дитина через недбалість комунальників

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення