На Івано-Франківщині знайшли мертву жінку (фото 18+)

Вчора, 31 жовтня, близько 9:00 год., у селі Гвіздці на Івано-Франківщині знайшли вбиту жінку. Тіло виявили місцеві мешканці біля закинутих будівель, неподалік залізничного вокзалу. Жінка була роздягнута та сильно побита. Про це повідомляє видання “Дзеркало Закарпаття”.

Припускають, що зловмисники привезли на околицю Гвіздця вже мертве тіло. Як інформує відділ комунікації обласної поліції, про зникнення жінки, за останню добу, повідомлень не надходило

Правоохоронці порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, — карається позбавленням волі на термін від семи до п’ятнадцяти років).

Поліція просить допомогти встановити особу жертви. На тілі видно тілесні ушкодження, особливо на обличчі. Жінка невисокого росту, орієнтовний вік: 35–40 років.

Поліцейські встановлюють особу потерпілої і особу зловмисника.

Мешканців Івано-Франківщини поліція просить допомогти встановити особу загиблої. Якщо вам відома ця людина, просимо телефонувати на “лінію” 102 або за номер телефону: (067) 34- 43-734.

Тривають слідчі дії

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення