На Київщині 21-річний молодик з іграшковим пістолетом грабував перехожих

У місцевому парку смт. Іванків молодик, погрожуючи пістолетом, у темний час доби вимагав у перехожих цінності та гроші. Як у подальшому з’ясувалось, зброя була іграшковою. Однак, про це потерпілі навіть гадки не мали. Про це повідомляє поліція Київської області

Так, до поліції звернулась 21-річна жителька Іванкова, яка повідомила про те, що на неї зі зброєю напав невідомий у медичній масці і намагався пограбувати. Дівчина з собою не мала нічого цінного, тож нападник втік ні з чим.

Під час проведення низки оперативних заходів працівники Іванківського відділення поліції встановили та затримали зловмисника. Ним виявився 21-річний місцевий житель, який надав правдиві покази.

Також встановлено, що молодик причетний до скоєння іншого аналогічного злочину, який стався напередодні Нового року. Тоді нападникові вдалося відкрито викрасти у жінки мобільний телефон.

За виявленими фактами розбійних нападів відкриті кримінальні провадження. На даний час молодикові оголошено про підозру та вирішується питання про обрання відносно нього запобіжного заходу. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення