На Київщини 4-річну дитину злочинні батьки беруть на крадіжки

У смт. Бородянка зловмисники серед білого дня з квартири головного редактора газети викрали золоті вироби, гроші, комп'ютерну техніку. Щоб відвести від себе підозру, крадії взяли з собою свою 4-річну донечку. Про це повідомляє поліція Київщини

Заява про крадіжку з квартири надійшла від жительки смт. Бородянка до поліції Київщини кілька днів тому.

Для встановлення осіб, причетних до крадіжки, співробітники Бородянського відділення поліції провели низку необхідних оперативно-розшукових заходів. Майже тиждень тривала поліцейська кропітка робота: опитані жителі будинку, здійснено подвірні обходи, призначені відповідні експертизи. Невдовзі поліцейським вдалося встановити зловмисників.

Ними виявилися жителі міста Ірпінь 28-річний чоловік, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок, та його співмешканка.

Під час проведення санкціоновано обшуку за місцем проживання лиходіїв та в автомобілі «Mazda», на якому вони пересувались, працівники поліції виявили та вилучили викрадене майно з квартири редактора газети.

Наразі поліцейські перевіряють кримінальне парочку на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Чоловікові судом обрано міру запобіжного заходу – арешт. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення