На Київщини чоловік підпалив будинок коханої

На Київщині чоловік підпалив будинок своєї співмешканки. Про це повідомляє поліція Київської області.

У такий спосіб житель міста Ржищів хотів помститися жінці за те, що вона почала зловживати алкоголем. Місяць тому саме оковита стала причиною розриву їхніх стосунків.

Повідомлення про пожежу приватного будинку у Ржищеві надійшло від небайдужих сусідів. Рятувальники швидко локалізували та погасили вогонь. Однак полум’ям знищено покрівлю та речі домашнього вжитку.

Працівники поліції затримали палія у порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 53-річний місцевий житель. Він зізнався у скоєному і надав правдиві покази.

Працівники поліції відновили події того дня. Чоловік упродовж дня вживав алкоголь, а потім пішов до будинку своєї співмешканки, якої на той час не було дома. Там він сірниками підпалив фіранки на вікні, після чого пішов собі геть.

Як з’ясувалось, кілька днів тому до поліції надійшла заява від 46-річної жінки, господині спаленого будинку про те, що її побив колишній співмешканець і погрожував підпалити будинок. За фактом побиття жінки було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення підозри чоловікові. Міру запобіжного заходу для нього обере суд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення