На Київщині чоловік вбив товариша, а тіло закопав на власному подвір'ї

До шерифа звернулась жителька села Калинове, з проханням розшукати її зниклого родича. Вже за кілька годин дільничний поліцейський разом зі своїм колегою розкрили таємниче зникнення 47-річного чоловіка, знайшовши його тіло, закопане на подвір’ї одного з місцевих жителів. Про це повідомляє Нацполіція України

"Встановлено, що 47-річний чоловік прийшов на гостини до свого товариша. Чарка за чаркою і між ними виникла сварка, яка перерослі у бійку. Господар з кулаками накинувся на свого гостя. Коли зрозумів, що накоїв лихо, закопав тіло бідолашного у себе на подвір’ї, приховавши сліди злочину.

За словами старшого дільничного поліцейського Таращанського відділу поліції Євгенія Мовчана, шукали тіло зниклого чоловіка на подвір’ї всю ніч, оскільки власник обійстя не зізнався у скоєному та поводив себе, ніби нічого не сталося.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. 40-річний чолов’яга, який вже відбув покарання за скоєння аналогічного злочину, визнав свою провину, надав правдиві покази.

Тіло покійного чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

На місці поліції поліцейські вилучили речові докази, у точу числі скривавлений верхній одяг загиблого",-йдеться у повідомленні

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення