На Київщині чоловік викрадав автомобілі, задля розваги

На Київщини затримали 25-річного серійного угонщика автомобілів. Молодикові суд вже обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на два місяці. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області

В місті Тараща протягом ночі чоловік викрав дві машини - «Пежо 306» та «Опель Мовано». За аналогічні злочини він вже притягався до кримінальної відповідальності у 2013 році. У всіх випадках зловмисник був добряче напідпитку. Це і штовхало його до чергових пригод – покататися на чужій автівці.

Викрасти «Пежо» було не складно. Авто господар залишив у дворі із ключем у замку запалювання та відчиненими дверцятами. На іномарці викрадач проїхав близько 500 метрів та зупинився. Наразі авто знаходиться на штрафмайданчику. За годину він заволодів іншою машиною, проте кинув її неподалік – не спрацював двигун.

Вже тверезий зловмисник пояснив поліцейським, що має таку «автомобільну слабкість».

За фактами незаконних заволодінь автотранспортом відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Триває досудове #розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення