На Київщині двічі судимий 19-річний хлопець обчистив кав'ярні на 500 тисяч гривень за одну ніч

Вишгородські поліцейські затримали серійного крадія, який за ніч обчистив місцеві кав’ярні на 500 тисяч гривень. Про це повідомляє Вишгородський відділ поліції

Оперативники встановили та затримали 19-річного двічі судимого зловмисника менш ніж за добу та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

31 жовтня на лінію «102» надійшла низка повідомлень про викрадення великої кількості техніки та інших матеріальних цінностей із приміщень двох місцевих кав’ярень, а також про незаконне проникнення невстановленої особи до складського приміщення продуктового магазину. Поліцейські провели комплекс невідкладних оперативних комбінацій, в результаті чого встановили та затримали молодого киянина.

У хлопця вилучили речові докази. Викрадене він зберігав у підсобному приміщенні вишгородської багатоповерхівки для подальшого збуту за грошову винагороду.

Наразі зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу. Поліцейські перевіряють його на причетність до аналогічних злочинів.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення