На Київщини нелюди вдерлися вночі до пенсіонера та тяжко побили

Двоє зловмисників жорсткого побили 78-річного чоловіка і викрали у нього всі заощадження - 4 тисячі гривень. А проникли нападники до будинку пенсіонера вночі, через виставлену шибку у вікні, щоб попросити у нього цукру. Про це повідомляє поліція Київської області

У селі Розумниця, Ставищанського району, тяжко побитого сусіда знайшов у його обійсті односелець і зателефонував до поліції.

Каретою швидкою допомоги 78-річного чоловіка шпиталізовано зі струсом головного мозку та травмою голови до хірургічного відділення лікарні.

Напівживий пенсіонер зміг повідомити працівникам поліції, що нападників було двоє, один з них був у темній балаклаві. Вони били старенького обухом сокири по голові. А коли той не зміг чинити опору, викрали гроші і втекли у невідомому напрямку.

Працівники Ставищанського відділення поліції провели низку оперативних розшукових заходів і вже за лічені години один зі зловмисників надавав правдиві покази щодо скоєного ним злочину. Його поплічника, який переховувався від поліції по сільським городам, теж невдовзі було затримано.

Нападниками виявилися жителі Ставищанщини 21 та 28-річного віку, які затримані у порядку ст. 208 КПК України і наразі перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Один з учасників розбійного нападу розповів поліцейським, що гроші, здобуті злочинним шляхом, вони витратили упродовж ночі на розваги: таксі, алкоголь, харчі та на гру в лотерею.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення зловмисникам підозри. Міру запобіжного заходу на час досудового розслідування обере для них суд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення