На Київщині родина із дітьми потрапила в жахливу ДТП (фото)

Від трагічних наслідків під час ДТП цілу родину врятували елементарні засоби пасивної безпеки. Про це повідомляє поліція Київької області

Подія трапилася сьогодні близько другої години ночі на 45 км автодороги «Київ-Харків». Водій, керуючи Opel Omega, не врахував дорожні обставини, перевищив безпечну швидкість руху та не впорався з керуванням, злетів на узбіччя й перекинувся. На щастя, бориспільські патрульні зафіксували ДТП без травмованих.

Ціла родина: батько, мати, та двоє дітей 3,5 роки та 6 місяців народилися в «сорочці». Діти були в автокріслах, а дорослі пристебнуті пасками безпеки. Саме ці елементарні засоби пасивної безпеки їх врятували.

На місці ДТП поліцейські склали схему, відібрали пояснення у порушника та склали нього адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що призвело до скоєння ДТП).

Водії, пам’ятайте! Сідаючи за кермо ви несете відповідальність не лише за своє життя, а в першу чергу за життя оточуючих!

Ігнорування правил дорожнього руху є неприпустимим! Будьте уважні за кермом, дотримуйтесь швидкісного режиму та використовуйте пасивної безпеки.

Якщо ви керуєте автомобілем, будьте сконцентровані на дорозі та в жодному разі не відволікайтесь на мобільний телефон.

Бережіть себе та своїх близьких!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення