На Київщині серед білого дня молодик з ножем накинувся на пенсіонера

У селі Черепинка, що на Тетіївщині, 22-річний хлопець прийшов напідпитку до дідуся-односельця позичити 50 гривень. Коли старенький пішов до будинку по гроші, нападник схопив ніж і відібрав у нього заощадження. Про це повідомляє Поліція Київської області

74-річний чоловік не відмовив хлопцю: пішов до будинку по гроші і обачно замкнув за собою двері. Це розлютило молодика. Він розбив у хаті шибку, схопив ніж і увірвався до кімнати. Погрожуючи ножем, нападник вихопив з рук дідуся частину грошей і зник і невідомому напрямку. Його злочинний «заробіток» становив 1300 гривень. На ці гроші придбав алкогольні напої та цигарки, частину загубив.

На місці скоєння злочину працювала слідчо-оперативна група Тетіївського відділення поліції. За кілька годин поліцейські затримали нападника біля водойми, де він відпочивав після чергового розпиття оковитої.

За скоєння розбійного нападу молодому чоловіку оголошено підозру. Судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення