На Київщині судитимуть сутенерів, які зробили проститутками 30 жінок

 УНН

На Київщині судитимуть групу осіб з дев'ятьох чоловіків, які протягом тривалого часу займалися звідництвом та залучили до заняття проституцією 30 жінок. Про це повідомили в прес-службі поліції Київської області.

Встановлено, що група у складі 9-х чоловіків на чолі з 36-річним лідером, який вже мав проблеми з законом за скоєння аналогічних злочинів, упродовж року займалася злочинною діяльністю. Між ними були чітко розділені функції: контроль за діяльністю жінок, забезпечення охорони.

Для надання “сексуальних розваг” було залучено 30 жінок, над якими був встановлений жорсткий контроль. Керівники злочинної організації визначили відповідні суми штрафів за порушення встановлених правил надання сексуальних послуг клієнтам.

Вартість однієї години роботи жінок становила від 100 грошових одиниць в іноземній валюті. Однак, отримували вони лише третю частину від “гонорару”.

Під час проведення 19-ти санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисників та у місцях надання сексуальних послуг, працівники поліції вилучили вогнепальну зброю.

Учасникам злочинної організації загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення