На Київщині у страшній ДТП загинула дитина, ще двоє отримали травми

У Київській області перекинувся позашляховик Land Rover Discovery. В результаті ДТП загинула п'ятирічна дівчинка, ще двоє дітей отримали травми. Про це повідомляє прес-служба поліції

"Попередньо встановлено, що в 19 години в селі Балико-Щученко, Кагарлицького району, 23-річний водій, керуючи автомобілем Land Rover Discovery, з причепом рухався по польовій дорозі. Не вибравши безпечну швидкість, молодий чоловік втратив керованість та допустив перекидання автомобіля", - розповіли правоохоронці.

Як з'ясувалося, дорослі, не дотримуючись правил перевезення дітей в авто, посадили їх на водійське і переднє пасажирське сидіння. В результаті ДТП загинула п'ятирічна дівчинка: вона померла на місці аварії. Також постраждали п'ятирічний хлопчик і трирічна дівчинка. Дітей з травмами різного ступеню важкості госпіталізовано до лікарні.

"За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини дорожньої пригоди. Триває слідство", – додали в поліції.

Нагадаємо, тільки за перше півріччя 2018 року в ДТП в Україні загинули 1237 осіб, постраждали 12,8 тис. Всього за січень-червень відбулося більше 68 тис. аварій, з них з потерпілими - 9,9 тис. ДТП.

В цілому, за останні три роки в аваріях загинуло понад 15 тисяч осіб. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман вже назвав ситуацію катастрофічною і підкреслив, що трагічні випадки частіше стали відбуватися на відремонтованих трасах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення