На Київщини зарубали заробітчанина

Тіло загиблого 59-річного заробітчанина зі слідами насильницької смерті виявили на одному з приватних будівництв села Гатне Києво-Святошинського району. Про це повідомляє поліція Київської області

На місці виявлення загиблого працювали слідчо-оперативна група Києво-Святошинський відділ Поліції , судово-медичний експерт, криміналістична лабораторія Головного управління поліції Київщини, кінологи. Тіло загиблого чоловіка, на якому виявлені рублені рани голови, направлено для проведення розтину та встановлення причини смерті.

При проведенні невідкладних оперативно-пошукових заходів поліцейські спільно з кінологами провели огляд будинку та прибудинкової території.

Саме службовий пес Марат привів правоохоронців до речових доказів та вказав на ймовірного підозрюваного. Ним виявився 37-річний житель Житомирщини, який працював різноробочим на цьому ж будівництві. Чоловік, який затриманий у порядку ст.208 КПК України, зізнався у скоєному злочині і надав правдиві покази.

Встановлено, що сварка між робітниками сталася через оковиту. Під час конфлікту один з них металевим кутком наніс удари по голові іншому заробітчанину, від яких той помер.

На місці поліції поліцейські вилучили різні речові докази, серед яких і знаряддя вбивства – металевий кутник.

За фактом навмисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри зловмиснику та обрання йому міри запобіжного заходу. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення