На Київщині затримали іноземця, якого підозрюють у вбивстві

Близько 4-х місяців поліцейські розшукували підозрюваного у вбивстві 36-річного броварчанина. Вчора, щойно зловмисник, який переховувався від поліцейських з метою уникнення кримінальної відповідальності, повернувся в Київську область, був затриманий оперативниками у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці одразу ж звернулися до суду, який оголосив затриманому міру запобіжного заходу – домашній арешт.

На даний час прокуратурою готується відповідне клопотання для оскарження та зміни запобіжного заходу 31-річному підозрюваному - тримання під вартою.

Нагадаємо, 21 жовтня 2017 року, близько 4:00 ранку, тіло броварчанина з численними колото-різаними ранами виявили поліцейські поблизу одного з місцевих розважальних закладів. Встановлено, що чоловік загинув від низки нанесених ножових поранень, одне з яких — в область серця. Проведеним комплексом оперативно-розшукових дій було встановлено, що до скоєння даного злочину причетний 31-річний іноземець, який тимчасового проживає у Броварах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення