На Київщині жбурнули гранату на подвір'я підприємця

У селі Щасливе, що на Бориспільщині, невідомі особи кинули вибуховий пристрій на подвір’я приватного підприємця. У результаті вибуху з людей ніхто не постраждав. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області на своїй сторінці у Фейсбук

"До чергової частини Бориспільського відділу поліції надійшло повідомлення від жителя с. Щасливе про те, що на території його обійстя стався вибух.

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що близько 23-ї години невідомі особи через паркан кинули на подвір’я, де мешкає 39-річний приватний підприємець, невідомий вибуховий пристрій, який вибухнув. У результаті чого уламками пошкоджені вікно, двері господарського приміщення.

На місці події фахівці вибухотехнічної служби вилучили речові докази – металеві уламки вибухового предмету, які відправлено на проведення експертизи",-йдеться у повідомленні

За інформацією поліцейських за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі працівники поліції проводять низку необхідних оперативних заходів, спрямованих на встановлення осіб, причетних до скоєння даного кримінального правопорушення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення