На Луганщині жінка розчленувала і спалила тримісячну дитину

 ЕСПРЕСО.TV

На Луганщині оперативники затримали жінку, яка підозрюється у вбивстві немовля

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар управління Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай.

"Вчора співробітниками поліції була затримана 57-річна жінка, яка підозрюється у скоєні тяжкого злочину - вбивстві, розчленуванні та спаленні тримісячної дитини. Жінці загрожує пожиттєве позбавлення волі", - написала Погукай.

12 лютого до поліції надійшло повідомлення від 36-річної жінки, мешканки Станиці Луганської про те, що вона виявила зникнення своєї тримісячної дитини.

Встановлено, що 11 лютого матір немовля зі своїм співмешканцем вживала спиртні напої за місцем мешкання підозрюваної, яка святкувала свій день народження. Залишивши немовля в будинку господарки, співмешканці пішли за молоком для дитини. Повернувшись, виявили відсутність немовля.

Господарка, для того, щоб відвести від себе підозру у скоєні злочину, сказала жінці, що нібито дитину вкрали військовослужбовці Збройних сил України. Матір дитини після самостійних пошуків звернулась до поліції.

Співробітниками поліції під час огляду місця події та проведення слідчо-оперативних дій було виявлено труп немовля з ознаками розтину та підпалу. За попередньою інформацією, вбивство, розчленування та спробу спалити труп немовля скоїла підозрювана і примусила свого співмешканця викинути обгорілі залишки трупу немовля в яму покинутого будинку, який знаходиться неподалік.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство малолітньої дитини).

За підозрою у скоєнні злочину у порядку статті 208 КК України затримана 57-річна жінка, раніше судима за скоєння вбивства. Проводиться досудове слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення