На Львівщині 19-річний злодій викрадав ВАЗи

Згідно з повідомленням прес-служби НПУ Львівщини, золочівські поліцейські сьогодні, 30 липня, затримали зловмисника, причетного до викрадення автомобіля. Про це розповідає Варта 1

З рапорту правоохоронців відомо, що 27 липня у Золочівський відділ поліції звернувся 40-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що вночі невідома особа викрала його автомобіль «ВАЗ 2101», який знаходився на вулиці Козацькій. Заподіяні збитки від злочину – близько 18 000 гривень.

Згодом поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетний 19-річний житель одного із сіл району. Автомобіль у нього вилучено.

Як з’ясувалося, тієї ж ночі юнак намагався викрасти ще одну машину аналогічної марки, котра належить 35-річному мешканцю Золочева, і була припаркована на вул. Крилова. Підібравши ключ до замка, він проник у салон легковика, проте рушити з місця не зміг, оскільки двигун не завівся.

За даними фактами відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Максимальне покарання, передбачене статтею, – позбавлення волі терміном від трьох до п’яти років.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Проводиться досудове розслідування та перевірка щодо його причетності до інших подібних злочинів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення