На Львівщині кількість отруєних постояльців готелю збільшилася до 26

 Канал 112

У Львівській області кількість отруєних внаслідок харчування у готелі збільшилася до 26 осіб. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статею "Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням".

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

Загалом у лікарні перебувають 26 осіб, майже всі вони - діти віком від 10 до 17 років, а також один дорослий.

Стан госпіталізованих покращується. Про це сказала завідувач відділення Львівської обласної інфекційної лікарні Таміла Алексанян

"Стан їх був при поступленні середньої важкості, наближений до важкого. Сьогодні зранку вже декілька дітей були у стані, близькому до задовільного. Можливо, до кінця дня вони можуть бути виписані на амбулаторне лікування. Діти всі обстежені, аналізи знаходяться в роботі", - сказала Таміла Алексанян.

Правоохоронцям Пустомитівського відділу поліції вчора повідомили про госпіталізацію 11 неповнолітніх та одного дорослого з діагнозом "харчова токсикоінфекція". Поліцейські встановили, що всі постраждалі - жителі Хмельницькой області, які відпочивали в одному готелі.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють причину масового отруєння, проводять досудове розслідування. Зокрема, призначено експертизи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області до лікарні потрапили 17 людей, які відпочивали у готелі “Джем Раковець”.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення