На Львівщині повія вийшла на "панель" з 2-річною донькою

 Обозреватель

На Львовщині поліція затримала жінку, яка вийшла на трасу Львів-Тернопіль разом з дворічною донькою, де займалася наданням сексуальних послуг.

Жінка прзналась, що займається проституцією від самого народження дочки.

Продавчиня, яка торгує кавунами біля траси, підтверджує, що цю жінку з дитиною бачила часто.

Також її впізнали і працівники заправки і кажуть, що поки вона йшла "працювати", залишала на трасі дівчинку саму.

"Бувало таке, що вона дитину ось тут залишала. Одну, без нагляду, без нікого. Дитина спала, а вона... Дитина була доглянута. То така "фішка" у неї, що хтось з дитиною візьме, підбере", - розповів працівник АЗС.

Люди кажуть, що поліцію викликали кілька разів, але копи нічого не зробили.

"Залучити її до відповідальності підстав у нас не було, тому патрульна вирішила з нею поспілкуватися, розповіла про різні соціальні центри. Жінка подякувала і поїхала додому на автобусі", - пояснив керівник прес-служби патрульної поліції Львова Мар'ян Шпитак.

Після резонансу, викликаного роповсюдженням інформації у соцмережах, з траси жінка зникла - перебралася в невелике містечко в 70 кілометрах від Львова, там поліцейські її і затримали.

"Коли вони разом з клієнтом, дитина знаходиться з матір'ю, послуги сексуального характеру мати надає в автомобілі на задньому сидінні, а дитина залишається на передньому сидінні", - розповіла подробиці зізнань повії начальник сектора реагування Золочівського відділу поліції Людмила Шеремета.

На даний момент відомо, що жінці 39 років, вона мама-одиначка з сусідньої області, рідні про життя жінки та її доньки майже нічого не знають.

Соцпрацівники примусово відібрали дитину у матері і спочатку повезли на обстеження в лікарню, далі віддали в дитячий притулок.

У соцслужбах кажуть, що раніше нічого не робили, бо не знали, що мама надавала сексуальні послуги з дитиною на руках. Сама жінка відбудеться лише штрафом в 85 гривень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення