На Львівщині затримали бандитів, які напали на пункт обміну валют

Працівники управління карного розшуку Головного управління Нацполіції у Львівській області, спільно з оперативниками Стрийського відділу поліції затримали групу осіб, які підозрюються у скоєнні розбійних нападів на пункти обміну валют та інших злочинів на території області. За рішенням суду, вони арештовані. Про це інформує Варта 1

Затримали зловмисників після скоєння розбійного нападу на пункт обміну валют у м. Трускавець.

20 серпня, близько 02.20 год., двоє з грабіжників здійснили шість пострілів у вікно фінансового закладу, намагаючись пошкодити скло, щоб потім проникнути у приміщення. Коли їм це не вдалося, вони втекли з місця події

Невдовзі, їх затримали працівники поліції та вилучили зброю, маски, рукавиці й інші речові докази.

«Відомо, що до злочинної групи входило четверо осіб віком від 20 до 23 років, мешканці Стрийщини та Турківського району. Напад на трускавецький обмінник — не єдиний злочин, до якого вони причетні. Зловмисники діяли з особливою зухвалістю та цинізмом, використовуючи зброю та різні автомобілі», — повідомив т. в. о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області, полковник поліції Тарас Сабанюк.

За рішенням суду чотирьом нападникам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб без можливості внести заставу.

Зловмисникам повідомлено про підозру в скоєнні злочинів за ч. 2, та ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Максимальне покарання, передбачене статтею, — позбавлення волі на термін від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Проводиться досудове розслідування та перевірка затриманих, щодо причетності їх до інших кримінальних правопорушень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення