На Львівщині затримали банду грабіжників: вривалися в будинки і відбирали коштовності

 СЕГОДНЯ

У Львівській області затримали озброєну банду. Як виявилося, четверо чоловіків протягом дня скоїли низку нападів на місцевих жителів. Погрожуючи зброєю, зловмисники насильно відбирали гроші, коштовності, і навіть алкогольні напої.

"До Жовківського відділку поліції надійшло повідомлення, що двоє невідомих проникли в будинок жителя села Малехів і, погрожуючи пістолетом, зв'язали 43-річного господаря, після чого відібрали дві хутряні шуби, пневматичну зброю "ПМ-РФ", золоті прикраси вагою майже 50 грамів, 200 доларів. Прихопили нападники і пляшку дорогого лікеру. Загальний збиток склав близько 170 тис. гривень", – повідомляють у поліції.

Незабаром інформація про вторгнення непроханих гостей була отримана і в черговій частині Мостиського відділку поліції. Цього разу троє невідомих в масках зі зброєю увірвалися в будинок 41-річної мешканки міста Судова Вишня. Бандити нанесли жінці кілька ударів по голові і, погрожуючи пістолетом, заволоділи 3,4 тисячами доларів. Також у потерпілої відібрали мобільний телефон і зняли з неї золоті сережки.

Оперативники внутрішньої безпеки НПУ протягом декількох годин вийшли на слід злочинців і спільно з карним розшуком і патрульними львівської поліції затримали зловмисників.

Причетними до розбоїв виявилися четверо жителів Львівської області віком 25-35 років, всі в минулому мали судимості за крадіжки, пограбування та розбійні напади. У затриманих вилучили зброю, електрошокер і гроші.

Найближчим часом фігурантам буде оголошено підозру і обрано запобіжний захід.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення