На Миколаївщині затримали юного грабіжника

17-річний парубок обґрунтовано підозрюється у крадіжках майна з транспортних засобів мешканців Заводського району. Досудове слідство триває, правоохоронці встановлюють причетність зловмисника до аналогічних злочинів. Про це повідомляє Нацполіція

До поліції надійшли повідомлення від власників автомобілів Богдан та ГАЗель про те, що невідома особа у нічний час проникла до салону їхніх транспортних засобів, звідки поцупила належне їм майно на загальну суму близько 3500 гривень.

Правоохоронці Заводського відділу поліції встановили причетну до крадіжок особу, якою виявився 17-річний мешканець Миколаївської області.

З’ясувалось, в обох випадках автовласників підвела їхня необачність – не обладнавши свої автомобілі охоронною сигналізацією, громадяни залишили їх біля будинків на ніч без нагляду. Цим і скористався крадій, який, пошкодивши дверні замки, потрапляв у середину автівок та «обчищав» їх.

Крадені речі молодик планував наступного ранку віднести на ринок, щоб продати, але не встиг – його викрили оперативники.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.ч. 1 та 2 ст. 185 КК України «Крадіжка», що карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Наразі досудове слідство триває. Встановлюється причетність зловмисника до аналогічних злочинів.

Правоохоронці вилучили крадене та повернули законним власникам.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення