На мітингу власників МАФів у Києві чоловіку травмували хребет (фото)

 ТСН

Сьогодні 20 грудня під час мітингу власників та працівників МАФів біля метро "Харківська", "Політехнічний інститут" й співробітників "Укрвторресурс" під КМДА двоє осіб одержали травми. Так, приватні підприємці намагалися встановити під КМДА намет, однак, їм завадили правоохоронці, тож сталася сутичка, повідомляють у Facebook активісти ГО "Соціальний рух".

Як наслідок, один із чоловіків одержав травму хребта, а жінка — забої ребер і ноги. Обидвох постраждалих підприємців госпіталізували. Якщо зранку в мітингу брало участь близько сотні чоловік, то наразі лишилося блиько 60 протестувальників, зазначили активісти. Вони чекають на представника КМДА. Власники та працівники МАФів вимагають від влади припинити знесення їхніх торгових точок. За інформацією активістів, до місця стягують ще більше силовиків.

Нагадаємо, у ніч проти 15 грудня невідомі розтрощили МАФи біля станції метро "Оболонь". Нападники попросили торговців вийти з приміщень і після цього пройшлися по кіосках спецтехнікою. Також було знесено прибудову до ресторану на вулиці Теодора Драйзера на Троєщині. Напочатку грудня біля станці метро "Політехнічний інститут" знесли майже два десятки МАФів. 20 грудня незадоволені підприємці принесли під стіни КМДА уламки їхніх кіосків та купи сміття.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення