На Одещині заради 80 гривень вбили жінку

80 гривень, пенсійна банківська картка та дешевий мобільний телефон – саме в таку ціну оцінив зухвалий нападник життя старенької. Про це повідомляє Ренійське відділення Ізмаїльського відділу поліції Одеської області

До Ренійського відділення Ізмаїльського відділу поліції Одеської області надійшло повідомлення жителя міста про те, що на вулиці біля свого будинку він виявив тіло 72-річної сусідки без ознак життя. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції спільно з судово-медичним експертом. Встановлено, що смерть потерпілої настала від ножових поранень. За фактом вбивства було розпочато провадження за п.6 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції протягом доби встановили особу та затримали підозрюваного у вчиненні вказаного злочину. Ним виявився 24-річний житель міста Рені.

Як з’ясували поліцейські, раніше судимий непрацюючий чоловік через вікно проник до будинку потерпілої. Господиня у цей момент була вдома. Зловмисник декілька разів вдарив її ножем, після чого забрав 80 гривень, банківську картку та мобільний телефон і з місця злочину втік. Поранення виявилися несумісними з життям - вийшовши на вулицю, від отриманих ушкоджень жінка померла.

На теперішній час підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Слідчі дії тривають.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення