На Полтавщині посеред Дніпра перекинувся моторний човен з п'ятьома пасажирами

 Depo

Вчора, 24 березня, близько 22:15, на Полтавщині в акваторії р. Дніпро в Крюківському районі Кременчука, під час перепливання річки з острова "Шаламай" до берега, перекинувся моторний човен. Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив начальник ГУ ДСНС Полтавщини Володимир Салогуб

На борту човна перебувало п'ятеро чоловік (чоловіки 1992, 1994 і 1995 років народження та жінки 2000 і 2001 року народження). За інформацією Управління з питань цивільного захисту Полтавської ОДА, дістатись берега вдалось лише 19-річній кременчужанці, яка і повідомила рятувальників про подію.

Доля інших членів борту – невідома. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено одне відділення 15 ДПРЧ; рятувально-водолазне відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Полтавській області; КУ "Кременчуцька рятувально-водолазна станція" Кременчуцької міської ради. Всього до пошуково-рятувальних робіт залучено вісім одиниць техніки та 37 чоловік особового складу.

О 23:02 місцевими мешканцями було виявлено затоплений човен на відстані близько 50 м від берега. Роботи по пошуку людей продовжили і 25 березня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення