На Прикарпатті мати покинула дитину на вулиці

 СЕГОДНЯ

На Прикарпатті випадкові перехожі знайшли маленьку дитину біля п'яної як чіп матері, яка спала поруч з дитячим майданчиком.

Люди, яких шокував вигляд дівчинки, плакала біля сплячої жінки, повідомили в поліцію, а правоохоронці передали дитину медикам.

При цьому сама горе-матір забирати свою дитину з лікарні навідріз відмовилася.

Тим часом, лікарі вжахнулися станом дівчинки, яка потрапила до них замерзлою і дуже слабенькою.

"Важила вона 7 кг, в однорічному віці, коли дитина повинна важити приблизно 10 кг. Це означає, що дитина має дефіцит ваги", – розповіла завідуюча дитячим відділенням Лисецької райлікарні Галина Тендюк.

У свою чергу, мати дівчинки доставили до поліції.

"Мама була практично неадекватна. Вона не могла повідомити, де проживає", – згадала начальник сектора ювенальної превенції Нацполіції в Івано-Франківській області Алла Бойчук.

Проте, правоохоронці з'ясували, що жінці – 31 рік, звуть її Надія і проживає вона неподалік від Івано-Франківська разом з батьком дитини, однак застати цю пару вдома виявилося непросто.

Односельці розповіли, що батько й мати маленької дівчинки – п'ють, постійно сваряться і б'ються.

"Влітку я не бачив навіть на вулиці, вони не виводили її навіть, тому що обидва були дуже зайняті горілкою", – розповів місцевий житель.

При цьому дівчинка виявилася другою дитиною Надії, а перший, восьмирічний син, живе у бабусі, яка відмовилася говорити з журналістами, однак сусіди розповіли, що доглядає за дитиною вона добре.

"В хаті дуже чистенько, бабуся пече там пиріжки для дітей", – зізналася одна з сусідок.

У поліції розповіли, що долю малятка тепер вирішуватиме суд. Якщо бабуся від неї відмовиться, Катюшу передадуть до будинку дитини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення