На Рівненщині 18-річні молодики напали з ножем на поліцейських

На Рівненщині 17-річного місцевого жителя побили двоє чоловіків, про що він негайно повідомив у поліцію. На місце події виїхали патрульні і по дорозі зустріли компанію, схожу за описом на нападників. Про це повідомляє патрульна поліція Рівненської області

"Під час розмови двоє нетверезих 18-річних місцевих жителів почали агресивно поводитися і смикати за одяг співробітників поліції. На попередження інспекторів вони розлютилися ще більше. Один з них почав наносити тілесні ушкодження 31-річному поліцейському, і 27-річна старший лейтенант одразу по рації викликала підкріплення ", - йдеться у повідомленні

В той момент ще один молодий чоловік з ножем накинувся на поліцейську, яка зуміла ухилитися від удару. Але це не зупинило нападника, і він, схопивши її за волосся, почав наносити удари по всьому тілу.

Через кілька хвилин прибув додатковий екіпаж патрульної поліції. Правоохоронці застосували наручники і доставили зловмисників до місцевого відділу поліції. Відкрито досудове розслідування. Максимальне покарання, яке загрожує нападаючим – до п'яти років позбавлення волі.

У обох поліцейських медики діагностували забої тіла, закриту черепно-мозкову травму, крім того, людина отримала перелом ноги.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення