На Рівненщині киянка влетіла в автобус, який перекинувся: є загиблий

 Обозреватель

Киянка на Mercedes врізалася 2 липня в автобус, який напередодні перекинувся в Дубенському районі Рівненської області, в результаті чого загинув пасажир позашляховика.

"На автодорозі "Київ-Чоп" у Дубенському районі близько 14 години сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.", - повідомила прес -служба Нацполіціі.

Правоохоронці з'ясували, що 30-річна киянка на Mercedes ML їхала зі Львова до Рівного. Вона не врахувала дорожню обстановку і злетіла в кювет, де позашляховик зіткнувся з автобусом Mercedes.

Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримала водій іномарки та пасажир, 46-річний житель столиці. У жінки медики діагностували пневмоторакс, травму грудної клітки та садна. У чоловіка – травму плеча, ключиці, грудної клітки, рвані рани вуха та голови. Обох госпіталізували до реанімаційного відділення районної лікарні", - сказано в повідомленні.

"В результаті, пасажир помер від отриманих травм в лікарні. Поліція почала досудове розслідування.

"Правоохоронці вкотре звертаються до водіїв суворо дотримуватись правил дорожнього руху, особливо під час погіршення погодних умов", - резюмували в Нацполіціі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення