На Сумщині пенсіонера, який розстріляв гостей та зарізав сина, відправили в СІЗО

 СЕГОДНЯ

У Сумській області 71-річний чоловік, який підозрюється в скоєнні потрійного вбивства, був узятий під варту на 60 діб без права внесення застави. Як повідомили в прес-службі прокуратури Сумської області, відповідне рішення виніс Білопільський районний суд.

У відомстві нагадали, що 11 червня в селі Старі Вирки Білопільського району 71-річний пенсіонер застрелив з мисливської рушниці двох чоловіків, а потім вдарив ножем свого старшого 46-річного сина. Від отриманих травм всі постраждалі померли на місці.

"Такий розвиток подій отримала родинна сварка між батьком і молодшим 37-річним сином з одного боку і старшим сином і трьома його друзями, які прибули до нього на допомогу, – з іншого", – відзначили в прокуратурі.

У той же день повідомили про підозру за статтею "умисне вбивство двох або більше осіб".

"За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком 60 діб без визначення застави. Зараз перевіряється також причетність його молодшого сина до вказаних злочинів", – розповів керівник Конотопської місцевої прокуратури Олександр Плескач.

За потрійне вбивство пенсіонеру, який до цього не був судимий, загрожує довічне позбавлення волі. При цьому молодшого 37-річного сина підозрюваного 12 червня, після проведення необхідних слідчих дій відпустили додому.

"Усіх трьох загиблих вчора поховали на цвинтарях Білопілля, Ворожби і Старих Вирків. Слідчі дії у кримінальному виробництві тривають", – йдеться в повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення