На Тернопільщині депутата звинувачують у розбещенні малолітньої дитини

 Канал 112

Суд помістив під цілодобовий домашній арешт 35-річного депутата сільради с. Почапинці (Тернопільська обл.), якому було оголошено підозру у розбещенні неповнолітньої, звідництві для розпусти, розповсюдженні дитячої порнографії та залученні в проституцію. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції області.

Як повідомляється, 14-річна школярка з Рівненської обл. познайомилася в соцмережах з користувачем на ім'я Роман Шухевич. Спочатку вони листувалися, потім обмінялися телефонами. Спілкування тривало близько п'яти місяців. Для розмов депутат, у якого є сім'я і двоє малолітніх дітей, вибирав занадто відверті теми, хоча знав, що його співрозмовниця неповнолітня.

Увійшовши в довіру, злочинець почав чинити на школярку психологічний тиск, вимагаючи, щоб вона відправила йому фото порнографічного характеру, а у відповідь через ммс-повідомлення відправляв свої інтимні кадри.

Після того як дівчинка відправила йому свої фотографії, зловмисник почав вимагати, щоб вона зняла відео, де вступає в інтимні стосунки зі ще однією дівчиною.

Через деякий час директор школи, де навчається дівчинка, викликав її разом з матір'ю і попередив про відрахування з навчального закладу. Причиною стали розміщені в соцмережах інтимні фото дівчинки, які вона посилала чоловіку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення