На трасі Київ – Чернігів загинула мати з двома дітьми

 СЕГОДНЯ

У Козелецькому районі Чернігівської області на трасі Київ – Чернігів сталася трагедія – автомобіль Volkswagen Caddy на смерть збив жінку з двома малолітніми дітьми.

ДТП сталася в понеділок, 20 листопада, близько 19-ої години на території населеного пункту. Всі три особи загинули на місці.

"Попередньо встановлено, що житель Козелецького району, рухаючись зі сторони Києва на автомобілі Volkswagen Caddy, на частково освітленій ділянці населеного пункту скоїв наїзд на місцеву жінку з двома малолітніми дітьми. Всі троє постраждалих загинули. За попередньою інформацією, водій тверезий", – йдеться в повідомленні.

За фактом загибелі людей відкрито кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху", водій затриманий.

Нагадаємо, що напередодні в Чернігові поліцейські і школярі провели незвичайний флешмоб. Учасники акції перекрили центральну вулицю міста, а діти тримали в руках плакати з закликом "Зверни на мене увагу!". Метою заходу було підвищення безпеки пішоходів на українських дорогах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення