На Запоріжжі за програш у футбольному матчі гравцям клубу пропонували 5 тисяч доларів

Працівники Департаменту захисту економіки Національної поліції припинили чергову спробу організації договірного матчу. Оперативники Департаменту та обласного управління захисту економіки, слідчі поліції Запорізької області та працівники прокуратури Запорізької області викрили двох громадян під час спроби підкупу тренера та гравців футбольного клубу. Про це повідомляє Нацполіція

В ході слідства було встановлено, що до протиправної діяльності причетні двоє мешканців столиці, які під виглядом брокерів зі спортивних змагань запропонували тренеру та гравцям одного з футбольних клубів 5 тисяч доларів США неправомірної вигоди.

За вказану суму хабара футболісти повинні були забезпечити програш своєї команди під час матчу, який відбудеться у Запоріжжі другого квітня. Громадяни зробили ставку на перемогу однієї з команд, тому програш суперника збагатив би останніх на значну суму.

У понеділок, 1 квітня, під час передачі чергового «траншу» у 20 тисяч гривень фігуранти були викриті працівниками поліції та прокуратури. Ще 55 тисяч гривень правопорушники повинні були перерахувати на банківську картку одного з футболістів ФК одразу після передачі готівки. Решту – після проведення футбольного матчу.

Затримали їх у Запоріжжі біля закладу громадського харчування.

Зусиллями правоохоронців вдалося забезпечити проведення футбольного матчу з чесним результатами гри.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення