На Житомирщині чоловік обкрадав по 3-4 заклади за ніч

Наряди патрульної поліції та поліції охорони затримали 25-річного зловмисника. Він намагався втекти з викраденим з магазина ноутбуком. Нині встановлена його причетність до понад 40 крадіжок з торгівельних закладів у місті та ще низки фактів незаконного проникнення у приміщення. Досудове розслідування триває. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області

За словами заступника начальника Житомирського відділу поліції Олександра Прокопчука, у Житомирі були зареєстровані крадіжки з магазинів, аптек, кафетеріїв та інших громадських закладів. За певними ознаками поліцейські встановили, що до цих крадіжок причетна одна і та сама особа.

"Злодій діяв уночі, причому упродовж години-півтори встигав обійти подекуди 3-4 заклади, що знаходилися поруч. Пошкоджував двері або вікна, через які потрапляв в середину. Вилучена слідова інформація та проаналізовані записи камер відеоспостереження підтвердили наші підозри", - розповів Олександр Прокопчук.

6 лютого спільними зусиллями нарядів патрульних поліцейських, поліції охорони та оперативників кримінальної поліції зловмисника було затримано одразу ж після вчиненої ним крадіжки. З магазину у центрі міста спритник виніс ноутбук.

Поліцейські встановили, що 25-річний затриманий близько півроку тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за грабіж та крадіжки. Після звільнення чоловік продовжив вчиняти крадіжки. І навіть розробив для цього цілу схему. Викрадені речі зловмисник реалізовував.

Досудове розслідування триває за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством підозрюваному загрожує до 6 років ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення