На Житомирщині під час ДТП загорілася автівка: 4 травмованих

У Лугинському районі Житомирської області у результаті ДТП загорівся автомобіль, 4 людей отримали травми. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Житомирській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 липня близько 7.00 на 173 км автодороги Київ — Ковель — Ягодин. На місці події працювали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група Лугинського відділення поліції, рятувальники та медики.

“За попередньою інформацією, водій автомобіля „Opel Vivaro“, 64-річний житель Одещини, допустив зіткнення із задньою частиною автомобіля ВАЗ-2107, під керуванням 38-річного жителя Олевського району, що їхав попереду та у цей час повертав на автозаправну станцію. Унаслідок зіткнення газобалонна установка, що знаходилась у багажнику ВАЗа, вибухнула та спричинила пожежу”, — вказано у повідомленні.

У результаті ДТП травми та опіки отримали водій та пасажири автомобіля ВАЗ, жителі Овруцького району та жителька м. Коростеня. Усіх було ушпиталено до реанімаційного відділення Коростенської міськлікарні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення