Напад на будинок судді у Києві: з'явилося фото вбитого підозрюваного (18+)

 Обозреватель

Столичні правоохоронці оприлюднили фотографію вбитого підозрюваного в нападі на сім'ю адвоката, який трапився у Печерському районі ввечері 30 вересня

(Обережно! Фото суворо 18+).

У прес-службі ГУ Національної поліції у Києві попросили відгукнутися тих, хто впізнав загиблого, оскільки це може допомогти встановити особи інших учасників збройного пограбування.

"Чоловіка з вогнепальним пораненням виявили у Печерському районі. У слідства є докази його причетності до розбійного нападу на приватний будинок. Оскільки жодних документів при чоловікові не було, а його анкетні дані не встановлені, просимо повідомити вас будь-яку інформацію про цю особу", — звернулися правоохоронці.

Якщо вам знайомий цей чоловік, повідомте в поліцію за номером 102 або (044) 280 01 90, (044) 280 70 42.

Нагадаємо, що перша інформація про злочин на Печерську з'явилася ввечері 30 жовтня. Спочатку стало відомо про перестрілку, в якій був поранений поліцейський. Потім з'ясувалося, що вогонь був відкритий у ході затримання підозрюваного в збройному нападі на будинок столичної судді.

Як повідомлялося раніше, після перестрілки з поліцією під час огляду території на шляху відходу злочинців був виявлений мертвий чоловік із вогнепальними пораненнями. Слідство вважає, що саме він був одним із учасників пограбування сім'ї адвоката й судді.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення